Simträning

Simtränare

Jag kan hjälpa dig att hitta en mer energieffektiv teknik, så att du kan simma längre och snabbare. Vi jobbar utifrån dina förutsättningar och ser till att du får ett lagom antal bitar att ta med dig och träna på, eftersom att det är genom repetition som du får det att sitta.

Jag tar 700 kr per lektion och person. För grupper större än två personer tar jag 300 kr per lektion och person.

 

Bakgrund

Någon sa att simning är 80 % teknik. Jag vet inte om det stämmer, för själv började jag simma som 8-åring och slutade inte förrän 12 år senare. Tekniken är något som man inte funderar så mycket på då.

Det var egentligen inte förrän jag startade en form för gruppträning inom simning på skandinaviens största träningscenter IKSU i Umeå, som jag började inse att det där med 80 % kanske stämmer. Jag lärde mig mycket under de 5 år jag höll i simträningen och gjorde egna teorier om hur man bäst lär ut simning. Från att ha varit en marginalföreteelse som kom in på nåder, blev det IKSU’s mest bokade gruppträningsaktivitet. Folk kom till oss och pratade om oss för att vi visade snabba resultat, med vår egenutvecklade pedagogik. Det är den jag använder även när jag kör privatlektioner.

 

Leave a Reply