Cykel puls v40-43 – Smekmånaden är över nu

Ni vet hur det är.

I början är man noga med att fälla ner locket på toalettstolen, inte lämna skäggstubb i handfatet eller att kallingar som inte bara är nytvättade utan kanske till och med nyköpta. Man är så rädd att den andre ska hitta en enkel anledning till att avfärda en. Man vill bli omtyckt.

I vårt fall varade det i två veckor. Jag kände lite på er och ni på mig.

Men vi är för gamla nu för att hålla på och tassa som katter kring varm gröt. Vi är så gamla att vi måste se om vi passar för varandra – egentligen.

Jag var på Actic i sex år tidigare. Där kom vi varandra in på livet på riktigt. Det ultimata kvittot på det fick jag när till och med mitt dödsmetall-pass blev upptecknat till sista plats. Inte för att de gillade musiken. Men för att de gillade att jag gillade den. Det är kärlek. När ett par mjukisbyxor inte förmår ändra förhållandet.

Passet vi kommer köra är ett av de jag själv körde i våras. Jag kommer att ändra musiken något. Ta bort Entombed. Vi är inte där ännu. Men idén är densamma.
Du hittar en beskrivning av passet här.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *