Säsongsavslutning för evigt på torsdag

Ta chansen nu. Jag saknade många av er förra veckan. Passet är faktiskt sjukt bra. Både musikaliskt och innehållsmässigt. Och det blir som sagt det sista Spinningpasset som körs på Forsgrénska badet innan det stängs i tre år för renovering.

Jag kommer köra järnet. Det är ett bra pass och jag behöver träningen. Och det skulle vara roligt om du också kommer!

 

Bilden. Den är på farsan från när vi körde Roslagsvåren ihop. Ett lopp på 13,5 mil. Jag agerade draglok och farsan låg på rulle. En fin dag tillsammans helt enkelt. Roligast var när jag stannade efter 8 mil för att jag fått punka. Däcket var i det närmaste platt och cykeln vandrade i sidled i kurvorna. Jag stannar och konstaterar det. Farsan utbrister: -Men sådär har det ju sett ut sedan start! Jag trodde bara att du var lite, heavy, så att säga.
Nu är han pensionär, farsan. Och tränar cykel som bara den nu när tiden finns. Ligger själv och snittar över trettio på åttamilsrundan. Det är strongt. Hoppas att jag har några gener från honom inom cykel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *