Veckans Spinning (v10)

Vecka 10 kommer jag först att leda Spinning för multisportklubben på onsdag. Där kör vi 90 minuter med ca 15 min på VO2max och 25 min på tröskel. Samma som förra veckan. Musiken.

Och på torsdag har jag utlovat VO2max på Forsgrenska också. Det blir det. Här ligger musiken.

 

Musiken för Forsgrenska är lite mer blandad nu. Känns som att vi börjar känna varandra hyggligt vid det här laget. Börjar våga ta ut svängarna aningens. Ni vet. Som i början av en relation. Man har på sig nytvättade märkeskalsonger hela tiden. Efter ett tag. När man lärt känna varandra kommer de lite urtvättade men ändå hela H&M-varianterna fram. Fortfarande med någon slags anständighet. Den som försvinner när man blivit så bekväm att man börjar snegla på lumpenkallingarna. För att dom är skönast. Även om grenen blivit så slapp att alla komponenter inte alltid hålls innanför. Det är där relationen testas som bäst. Skulle tro att mina musikaliska lumpenkallingar är entombed, eller gojira, eller kanske Ministry.

Fast där är vi inte ännu. Nu är vi nog inne på ett par relativt nya ena. Kanske från MQ. Så väl känner vi ändå inte varandra.

 

Tufft kommer det bli i alla fall. Själv ska jag upp till Gällivare en sväng innan onsdag. Och på torsdag natt till Åre. Och två Spinningpass däremellan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *