Dagens Spinning

Det syns tydligt i ögonen på er.

När ni har bestämt er. När ni är chef över situationen. När ni hanterar er kropp.

Och jag tycker att det är skitkul.

Det finns några saker som jag verkligen gillar med att leda Spinning. Det ena är när det blivit en hängiven hardcore-skara. När det blir lite som att det är ett lag som är inne och kör. Jag hoppas att jag kan förmedla det. Det är därför jag envisas med att ni ska göra knuckles efteråt. Lagom mycket kroppskontakt med en okänd människa som du har delat en timme av ditt liv med (förlåt, det är ju 55 minuter exakt). Kanske kommer du säga hej till denne lite mindre okände person nästa gång.

Sen gillar jag ju också själva utmaningen i att bedöma hur hårt jag kan spänna bågen innan den brister. Alltså hur hårt jag kan pusha er utan att ni tycker att ni gått för långt utanför komfortzonen.

Och slutligen älskar jag att få spela fantastisk musik på hög volym. Jag tycker alltid att jag skapat den bästa listan jag gjort, när jag gjort en ny. Idag hade jag lagt in två nya låtar. En med bandet Knivderby. Och en med Run the Jewels. Ursäkta språket. Men den låten är SÅ JÄVLA BRA. Blev dock inte riktigt lika vass under passet idag. Passade liksom inte helt. Kate Boy som låg sist förra veckan var egentligen bättre. Men för snabb.

Refrängen i låten. Do dope fuck hope. Den behöver man ju kanske inte hänga upp sig på. En bra låt är det.  Gillar hip hop när den har lite mer attityd och vilja. Ogillar slätstruken RnB. Death Grips är också ett trevligt band. Eller Sleaford Mods. Den här låten är i alla fall bäst den här veckan. Nästa vecka är det säkert en annan.

 

Nästa blir det som sagt Alperna. Det är såklart kul. Men också lite trist att inte köra Spinningen. Nu när det börjat bli ett fast gäng.

Bilden är glädje. Nu jävlar ska knäna få smaka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *