Spinning 11/2 2016

Passet är ett distanspass med en huvudserie om 4 x 2 låtar där den första är 7-8 minuter 65 RPM stående och den andra 3- 4 minuter sittande med ökande RPM (80-100) per låt. Aktiv vila under de långa låtarna. Tränar främst uthållighet.

Här ligger låtlistan: länk

Om förra omgångens pass kan sägas vara ett lära-känna-pass för er och mig, så kan man nog säga att jag börjar utmana lite grand nu. Lite kärvare. Lite tuffare.

Men bra tacklat igår.

 

Jag själv tyckte passet blev bra. Men mina bihålor höll inte med mig alls. De vill helst att jag ska sitta hemma i soffan och tjocka till mig lite. Det fick jag veta med besked när jag kom hem. Jävla bihålor. Snart fyller jag ut dem med polyuretanskum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *