Å jag har fått min första PT-kund!

Min kund visste vad han gjorde. Han sökte någon som kunde ge honom ett träningsprogram och teknikträningar i längdskidor. Punkt.

Han ville inte ha någon som sålde på honom en massa tester eller propsade på avstämningsmöten.

När jag skriver att han visste vad han gjorde, så menar jag att han nog hörde på mig att jag inte skulle ha tid att följa upp särskilt mycket. Att jag bara skulle ha tid att stämma av och träffa honom en eller två gånger till. Och att jag nästan motvilligt lämnade en offert till honom.

Men i hans öron lät det bra. Och det blir det nog. Har man tränat så pass mycket som som han gjort och har man skaffat sig ett hemmagym och en stakmaskin – då är det inte motivationen som sviktar. Det är helt enkelt kunskap om hur man ska köra.

Programmet blandar grundstyrka, snabbstyrka och maxstyrka, eftersom han redan har den centrala kapaciteten. Målet är satt på 6 timmar för Öppet Spår. Kanske vore det bättre att sätta ett placeringsmål med tanke på att föret kan vara minst sagt varierande. Men jag tror att han klarar det.

Nu hoppas jag på snö snart, så att vi kan fixa till staktekniken i så god tid som möjligt.

2 thoughts on “Å jag har fått min första PT-kund!

 1. Vi är tre tjejer som är nybörjare. Vi ska alla åka öppet spår. Målet är att klara det och överleva…
  Har du tid att hjälpa oss, och vad kostar det?
  Med vänlig hälsning,
  Anna

 2. Absolut! Under förutsättning att ni finns i Stockholm.
  För grupper större än 2 personer tar jag 300 kr per person och gång.

  Maila mig dina uppgifter på postadressen du hittar under “kontakt”, så kollar vi när ni och jag kan.

  :johan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *