Spinning i Medborgarhuset

Förra veckan och den här har jag kört spinning på Stockholms stads anläggning på Medis. Mycket trevligt ställe. Fullt av folk på alla nivåer.

Spinningen i fredags var 45 minuter. Spellistan ligger här.

Idag var det 55 minuter (tror jag). Det blev hårt. Egentligen mitt standardpass när jag kör egen träning. Så kallad egentid. Spellistan ligger här. I min egen lista heter passet “Jorå”. Det är liksom inte så exalterande. Det är ner i gruvan och jobba. Inte så populistiskt. Men det är jäkligt bra.

**************************************

Nu har det blivit ganska mycket spinning på senaste tiden. Inklusive maxtest så börjar det vara ganska bra med spinning nu. Avslutar den här tuffa perioden med ett åttatimmars träningspass på lördag. Men tack och lov! Då blir det utecykling!!

Grejen är den att jag sålde min mountainbike för att jag skulle köpa en ny. Det blev liksom sälj-läge. Och då backar jag inte. Men nu har de fått problem med tillverkningen. Trek har inte lyckats få fram några cyklar från fabriken i Taiwan. Cykeln som skulle kommit den 11 september väntas nu komma den 8 januari.

Det är inte ok.

Till saken hör att jag betalat cykeln i förskott. I juli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *