Mellanskiktet

Orienteringen idag var jobbig. Terrängen stenig och kuperad. Och med mycket stig. Det är ju förstås lättare att springa stig. Men när de blir många är de lätta att förväxla.

Man ser det nästan på kartan.

Tidigare har jag jobbat mycket efter strategin “men vafan den SKA ju finnas här” och så kör jag ett till varv på exakt samma sätt. Och får mycket riktigt exakt samma resultat. Lite som i livet i stort kan man säga.
Idag var jag låg på energi vid start. Tänkte dock att det blir bra träning för multisport där man aldrig r något annat än trött när man kör, men måste fatta bra beslut ändå.

Nu hade det ju varit bra för den här texten om jag misslyckats med ambitionen att inte köra fast, utan kanske funnit mig själv i något slags dike i ett villaområde liggandes i förhoppning om att någon skulle komma förbi med sockerkaka och kaffe.

Men det blev inte så. Det gick rätt bra. Gjorde några bommar, men lyckades tänka om och tänka rätt. Trots att jag var sjukt trött.

Hamnade i mellanskiktet i resultatlistan på den svåraste öppna banan.

Så. Det blev väl egentligen ganska bra.

Och när man kommer i mål och får kladdkaka med grädde och kaffe för 20 kr kan man inte bli annat än nöjd.

image
En kaffe, mina ben och en halväten kladdkaka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *