Det blir ett bra pass *puh*

Jag ska vicka för Patrik imorgon.

Var hos min cykelleverantör Cycle Corner och betalade en cykel. Den tolfte i ordningen i samma butik.

Ola som äger butiken frågade mig om jag inte kunde börja leda Spinning igen, men köra “vanliga” pass, så skulle de kunna hänvisa folk till mina pass. Jag svarade att jag inte vill köra “vanliga” i meningen halvhårda, halvlånga, halvbra pass. Men att alla kan vara med på mina pass och få ut mycket mer träningseffekt. Men kanske blir lite obekväma med formatet.

Imorgon är det vick. Och jag ska köra med folk som är vana med ett annat format. Man kan säga att jag gått halvvägs. Det är bara ett litet stycke i passet som innehåller grishårda intervaller. Men jag har fått in lite norsk punk. Och lite från P3:s spellista. Så jag är nöjd. Jag kan stå för det. Och jag hoppas att folket blir nöjda.

spinning 20140910 5432112345

Vi ses imorgon – hoppas jag!

One thought on “Det blir ett bra pass *puh*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *