Simträning

image
Min kollega Daniel, cross fit proffset Lukas och så jag, som måste skaffa mig mindre vältränade vänner om jag ska ha fog för att gå runt och känna mig i allmänt bra form.

Idag körde vi lite simträning på morgonen. Lukas som är i mitten på bilden ska till USA och tävla i cross fit. Inte bara tävla för den delen. Bli proffs dessutom. Att simning ingick i de tävlingarna visste jag inte, men tydligen. Och Lukas kände att han hade en hel del att hämta ikapp där. Såhär två och en halv vecka innan tävling…

Som jag hade misstänkt låg han rätt lågt i vattnet, med sitt obefintliga underhudsfett.  Så vi körde en del positionsträning. Och lite andning. Fördelen med elitidrottare är att de gör som man säger. Eller rättare sagt. Han kunde översätta det jag sa till handling genom sin grymma kroppsuppfattning.  Så det gick fint.

Lite egen träning på det här och sedan  ett till pass, kanske med lite fart. Då är han rustad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *