Less på Vättern?

Det är ju förbaskat platt. Och man vet ju att man kommer att ha rejäl motvind åtminstone åt ena hållet och alldeles säkert blir det broöppning också. Lasagne som känns mer som en slags mos/stuvning/sufflé, där man får gissa sig till vad som är kött och vad som är “annat”.

Det är inte cyklingen det är fel på. Kom ihåg det. Du behöver INTE hitta en ny hobby.

Du kan lugnt fortsätta med att nörda in dig i kolfiber och korta vita strumpor. Fortsätta att fördriva arbetstid med att jobba på ditt kalkylblad i Excel där du för in den perfekta mixen av drömkomponenter – vikt angiven på tiondels gram och en egen formel för beräkning av cost benefit. För att nyttan med en ny komponent inte så lätt låter sig fångas i ett simpelt mätetal.

Det du behöver göra är att ta nästa steg. Svårare än så är det inte. Här nedan ser du det

30 000 människor som vill cykla. Men bara 9 200 som får. 14 mil och 4 200 höjdmeter. Vättern kan gå och gömma sig.

Vi har 20 platser till loppet och till boende.

Och det är inte slut där. Jag kommer att vara reseledare!

Jajemän. Kapten Kaos himself. Kommer att se till att ni kommer ihåg biljetter och pass och “annat”. Jag ser själv inte hur det ska kunna misslyckas. Eller jo, det gör jag. Det kan gå fel på många ställen. Men på det stora hela kommer det att bli grymt.

Här kan du anmäla dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *