Kostråd

Många andra bloggar brukar innehålla bilder på mat som man just är i färd att äta. Nötter och rawfood och annat. Och nuförtiden, i fitnessbloggarna, hela tiden med en “unna-sig-ande” svävande över det hela.

Till och med min stora idol Gunde gjorde ju en kokbok. Men inte med så mycket unna.

Och nån gång ska man ju börja. Idag efter maxpasset på stakmaskinen återupplivade jag ett gammalt favoritmellanmål. Kommer ihåg att jag åt det när jag gick mellanstadiet. Simning kräver mycket energi.
image

Bananer, ovispad vispgrädde och sirap.

Och det var lika gott som jag mindes det.

Första stenen i mitt självförverkligande kokboksfundament är lagd. Nu är det bara att jobba vidare i samma riktning tror jag.

One thought on “Kostråd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *