Tack Liisa

Som jag skrev i början av säsongen (        Sista säsongen      ) så är det många gånger man inte vet att det är sista gången man gör en sak. Men igår var ett sådant tillfälle.

Igår sa Liisa tack för sig. Och jag skulle vilja tacka tillbaka. Näst efter mig själv är det Liisa som varit på absolut flest pass. Ibland när det är lite motigt att gå till passet, tänker jag att Liisa kommer att sitta där och göra sitt bästa, som vanligt. Inte kan man svika någon som gör sitt bästa. Så jag går dit, och gör mitt bästa.

Tack för det!

One thought on “Tack Liisa

  1. Vad överraskad jag blev! Ville kolla på senaste nytt från Johan och såg ett tack till mig själv. Kul! Var i går på första cykelpasset i nya gymmet och kände mig jätteduktig. Passet var ok, men lam. Innehöll lite av varje, men gav ingen utmaning. Får köra tuffa roddpass för att hålla uppe den goda konditionen. Johan, skriv gärna om upplägg på dina pass, så kan jag planera roddpassen efter dem:-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *