Spinning för multisportarna

Det är dags för de hårdhudade multisportarna att krypa in från leran till värmen i spinningsalen. Sällan är det något problem att få dessa träningsnarkomaner att ta i så det räcker. På onsdag är det min tur att välja musik, hojta och stå i.

Jag har använt passet vi körde i våras som bas. Det där vi hade två kadensstegar som möttes där man tar i på varannan låt och “vilar” på varannan. Eftersom det är 90 minuter har jag kryddat med lite mer godis efter det.

Här är musiken: spinning 20131104 SMS trappor

Och såhär såg det ut för någon vecka sedan på lördagsträningen, som startar kl 8, med fika klockan 10 och slut någon gång mellan 12 och 1. Klart att vi pratar om vältränade människor här.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *