Invärtes brottning

Efter två veckors vila rullade jag igång med lite småträning. Det blev ett hårt pass invärtes brottning.

Först när jag går till gymmet. Passerar utmed med fönstren och kikar in. Folk tränar. Och jag blir alldeles till mig. Börjar med brottningen. Motstår frestelsen. Skulle folk se en ganska krallig 34-åring som sprang med hoppsasteg till gymmet skulle det bli konstigt. Går som vanligt istället… Kanske lite spänstigare.

Rycker lite i kroppen när jag kommer in. Sen bestämmer jag mig för att bara hålla till i stretchinghörnan. Hela passet. Nästa seger inkasserad.

Och i bastun. Går jag INTE ut som siste man. Trots att det är så skönt att få svettas igen. Tre i rad. Invärtes brottningsmästare.

 

På torsdag kör vi spinning igen. Det bara måste bli så.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *