Cirkel i Himalaya

För tillfället är jag i det som kallas Himalayan Foothills. Alltså de små kullarna som finns innan själva bergen. Kullar på 2000 meter över havet. Här sköter jag också träningen. Fick  någon eftersläng i knät efter ultramarathon så nu blir det styrka/rehab för hela slanten.

Det har inte folket här hållit på med. De ler när jag tränar. Mycket intresserade är de. Så pass intresserade att jag fick sex grabbar i blandade åldrar att vara med och köra plankan, armhävningar och andra gamla klassiker. De tyckte att det var jobbigt. Såg nog inte poängen med det.

Kände att dagens träning blev ett nöje mest på åskådarnas bekostnad. Trots den här utsikten. Kinchukanungaja eller K2 som jag brukar säga. Verkar som om varken Core, Funtional Toning eller Cross Fit skulle funka så bra här. Men glada skulle folk bli. Verkar det som. Actic bör nog inte starta nytt gym här i första taget.

One thought on “Cirkel i Himalaya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *