duskafåse

När jag anställdes på mitt jobb sa de: Om du säljer för en halv miljon första halvåret får du vara kvar. Svår uppgift. Men jag tänkte: Jag ska sälja för EN miljon.

Sista året jag pluggade läste jag dubbel fart i ämnen jag inte hade talang för. För att någon sa att jag inte kunde.

I förrgår sa naprapaten till mig: Ja, du är ju som gjord för att få vadproblem, du har ju inte direkt löparben. I morgon ställer jag upp i Sörmlands Ultramarathon i skor som jag köpte för en timme sedan. Som är ganska fula.

Tanken med duskafåse-bränsle verkar banne mig aldrig sina. Undrar hur den blev så stor. Och varför den fylls på hela tiden. Konsekvensen är ju i mångt och mycket positiv. Många saker och många situationer har varit ett resultat av den. Men det vore ju synd om man skulle ägna ett helt liv åt att göra saker man inte är ägnad för, bara för att man hade så mycket duskafåsebränsle.

One thought on “duskafåse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *