Lurad

Ni blev lurade på en spellista som ni trodde låg uppe.

Jag på ett lugnt cykelpass.

Vi skulle ju ut på landsvägen efter spinningen igår. Det skulle, citat, nog bli ett lugnt pass för de vi skulle ut med var ju inte så snabba. Det skulle nog också, citat, inte bli så långt.

Men det kan man ju räkna ut med arslet. Sätt ihop en ny grupp med män i lagom ålder som inte träffat varandra förut, varken på eller av cykeln. Lika delar tävlingsinstinkt och dyra kolfiberhjul. Prata om gamla meriter och tider man gjort på olika lopp. Och det där med jämnt tempo kan du glömma.

Det ska ryckas och det ska stötas. Det ska testas. Någon hojtar “bergspris” när denne någon redan satt igång sin fartökning. Lite som att i efterhand berätta vilken lyktstolpe det var tävling till.

I början av passet ville jag inte bara ligga på rulle. Jag ville att någon skulle koppla fast mig i en gummicord. I början av passet tryckte jag i mig återhämtningsdryck och vatten, för att kompensera för den jävulska hettan i spinningsalen, men blev bara illamående. I början av passet kräktes jag lite i munnen.

Sen kom vi tillbaka 2,5 timmar senare. Med datorn på gymmet, som stängt, blev inte Spotify uppdaterat som det skulle. Därför ligger inte listan uppe som den borde.

Och därför sitter jag och känner mig som ett vrak idag. Men det var bra kört igår!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *