Veckans pass

Är klart. Det blir ett distanspass med en rivstart. Ni som körde det förra passet kan tänka att det är som då. En lugn inledning och sedan en spurt. Fast tvärt om.

Det jag vill åstadkomma är att vi börjar med en skuld. Inte så mycket syra, men väl syre. Den skulden är förvisso snabbt inhämtad. Det är jag medveten om. Det vi gör under passet är i princip att träna på att återhämta. Ju bättre vi är desto snabbare går det. Och sen är det också så att vi successivt bygger oss starkare. Nu fixar vi nog inte 75 minuter intensivt. Men det gör vi sen.

Musikaliskt kan man se att jag börjar ha tämligen gott självförtroende efter förra veckans goda respons. Har vågat slänga in en låt med min favorit Aphex Twin. Ett geni. Mindre kan man inte säga. Vi hittar också Sisters of Mercy och en grym låt med Of Montreal som är närmare 12 minuter lång. Det här kanske sänker ert förtroende för mig. Men jag chansar. Jag tror att ni är redo.

Här är länken: spinning 20120216 distans+

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *