Marcialonga – kommentarer från läktaren

Först vill jag tacka er deltagare som var med på teknikträningen i anslutning till Marcialonga för bra inställning och engagemang. Ni var en tacksam grupp att ha hand om helt enkelt. Tack och bock.

Sedan, kommer här videon som jag gjorde på er teknik-exposé. Som vi pratade om ville jag ge er en bild av hur ni åker, för att ni på så sätt ska ha en grund att stå på ifall ni vill ändra på något. Jag tror stenhårt på att medvetenhet är det första steget mot bra teknik. Om man nu inte är så lyckosam så att man har allt gratis från början. Den här videon är bland det nördigaste man kan hitta tror jag. Det blir nog inga horder av tittare. Även om den nu ligger publikt.

Här kommer ett avsnitt för er som inte var med:

Vadå? Bilder från loppet? Stannade du? Är du galen? Eller slö? Ja, kanske det. Jag har ju varit förkyld ett tag och var så även i helgen. Borde nog inte kört. Men, med ett knippe fräsch och sund logik, kom jag fram till att halva loppet skulle vara dubbelt så bra att köra än hela. Ur ett förkylningsperspektiv. Och något som är dubbelt så bra. Det kan man ju bara inte neka till. Så jag körde de första 35 kilometrarna och sedan klev jag av. Moget.

På torsdag kör vi dock Spinning igen. Som vanligt. 75 minuter. Basträning och fettförbränning och allt det där som vi blir så snygga av.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *