Framförhållning är inte min grej

Men jag skulle ju så klart ha skrivit att jag kör pass ikväll. Om 21 minuter.

Nästa gång blir vecka 2. Då sätter vi igång med en ny säsongsplanering. Till den skulle jag tycka att det vore roligt om ni kom med önskemål och mål som jag kan ta i beaktande. Sen om det blir så, det vet man inte. Men då har vi i alla fall en skendemokrati. Och det är ju bättre än ingen demokrati alls. Jo. En grej. Jag inser ju att det är inte bara en person som läser inläggen. Men det är banne mig bara en person som kommenterar (tack Camelia). Nu är det upplagt för er. Ta kommenteringsoskulden nu!

Nu är det 18 minuter kvar…

4 thoughts on “Framförhållning är inte min grej

  1. Njäe. Jag tror faktiskt inte det. Det finns betydligt roligare utmaningar. Men kanske inte så många svårare.

 1. Hej!
  Jo jag har som mål att cykla halvvättern i juni och helst vill jag bli lite smalare också på köpet:-) Dina pedagogiska förklaringar på upplägg och pass är mycket givande och träningen får många fler dimensioner än bara den fysiska. Vilket inte är så bara, det är ju det som är grejen. Men du sätter in passen i en helhet och det gillar jag mycket!
  Vill också säga att du ÄGER som spinningledare, du är bara bäst!
  Mvh
  Pia

  1. Kul att höra det! Att det är någon mer än jag som tycker att det är intressant att veta varför man ska göra saker. Bra.

   Nu är det en som svarat att det är Stockholm Marathon som gäller och du som ska köra halvvättern (även om jag å det bestämdaste påstår att du skulle klara av den stora). Det är bra att veta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *