Marcialonga

Jaa-då! Jag ska till Italien och till Marcialonga och köra långlopp på skidor. Inte bara köra heller. Jag ska fungera som ledare och instruktör. Det ska bli skitkul. Och lite klurigt. För hur mycket kan man egentligen åtgärda när det gäller teknik med en dag kvar till tävling? Tror att det är läge att plocka fram kameran.

Nåväl. Jag ska ju köra själv också. Först drar jag till Frankrike (igen) och Argentiere i en vecka, egentligen för att åka utför, men det är sannolikt att svettpinnarna åker med. Som alla vet så är svettpinnarna (a.k.a. längdskidorna) inte bara en skidresas bästa preventivmedel. Man ju ute och jagar mil på kvällen medan de andra jagar annat. Och dricker öl. De är ju också det bästa skyddet (?) mot öl och dålig form. Det blir skitbra.

Jag vet. Det här har inte med Italien att göra. Men jag ville få in en känsla av snö och allmän härlighet. Något som saknas i Hammarby Sjöstad för tillfället.

Sedan, under kommande helger (14-15 och 21-22 januari), kommer jag att hålla längdkurser åt Sport Support Center i Högbo Bruk. Boka här.

Och om fyra veckor är det dags för Italien. Formen kommer att vara formidabel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *