I brist på torsdagsspinning

Ikväll är jag på ett hotell i Moskva. När jag skulle kunnat vara hemma och köra spinning. Sicken prioritering…

Man får göra det bästa av situationen när man är ute och reser. Ikväll tog jag och tackade nej till vodkan. Vi åt gåsburgare, med gåslever, i en restaurang på 33:e våningen. Även om Moskva inte är så vackert, så blir det lite vackert då. Men jag tackade som sagt nej, då jag skulle träna sen.

Det är alltid lite tragiskt att träna på hotellen tycker jag. Här får jag gå ifrån den här principen om att det ska vara kul varje gång. Under resa är det mer som att om man inte tränar blir man knäpp. Och hur kul är det att vara knäpp egentligen? Näe.

Det här stället var inget undantag.

Nä. Torsdagsspinning är bättre. Alla dagar i veckan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *