Morgondagens pass – en kompromiss

Jag är ju inte den som är den. Det ska då sägas.

Örat mot marken och lyssnar på vad kunden vill ha. Hela tiden.

Jag vet ju att ni vill ha långa och gnuggiga pass. Det är då ni trivs som bäst. Det syns att ni njuter när ni får sitta inne i eran egen bubbla och bara gnugga. Och eftersom jag är så lyhörd så är jag villig att kompromissa. Ni gillar långa pass och jag gillar hårda pass. I morgon får ni som ni vill. Och jag får som jag vill.  Det kallas att kompromissa. Långt och hårt. Det är vad det blir.

Vi ska köra styrkeuthållighet. Det är egentligen snubblande nära tröskelpass. Det är bara att dessa pass ligger fokus på de lägre kadenserna. Gärna under 65 RPM. Då låter vi styrkan bli begränsande. Dessutom är det så att det nästan blir statiskt arbete. Eftersom rörelsen är så långsam, så att syra ansamlas.

Jag har sagt det tidigare. Men det gäller nog även nu. Det är inget glamourpass.
spinning 20111117 styrkeuth

Här kan ni förresten kolla på en annan kille som håller sig en bit ifrån glamour. Nästa omgång blir det mer likt det här. Fast inte helt likt kanske…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *