14.000-metersklubben

Det är många som ordnar cykelresor nu.

Konkurrensen är hård bland de som vill erbjuda dig att bli fartfantom eller bergsget för en vecka. De som vill erbjuda dig träning utöver det vanliga. Men jag tyckte att den bästa resan saknades. Den för de bästa cyklisterna i de bästa alperna, med de bästa förutsättningarna.

Så jag gjorde den. Hoppas att du tycker att det verkar kul. Det gör jag.

Jag ska direkt säga att ensam är inte stark. Inte det minsta. Jag gjorde det hårda jobbet med att provcykla vägar, proväta en massa god fransk mat och prata med de som ägde hotell. Men för att du ska få en bra resa så har jag allierat mig med Björn på Global Sports Tours, som är proffs på just idrottsresor, och med Manne och grabbarna på Cycle Corner, som kan cyklar. På riktigt. 

Just nu håller Björn på med att kolla upp alla priser och alla transporter. Därför finns ingen prislapp och ingen anmälan, men den kommer inom kort på Global Sports Tours hemsida. 

Se det här som en förhandsvisning. Om du vill få rätt stämning när du tittar på bilderna tycker jag att du ska sätta på den här låten i bakgrunden: Yann Tiersen – A Quai Det är så det ska vara. 

/Johan

2 thoughts on “14.000-metersklubben

    1. Hehe. Man skulle kunna tro det. Förvisso. Om det är så att du småfiser dig igenom träningspassen övriga delar av året så…

      Nej, det kommer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *