Ny torsdag nytt pass

Se rätt (ut?)!

Den här veckan ska vi fokusera på oss själva och att må bra. Vi ska jobba med ren wellness på cykeln. Bara vara. Här och nu. Lämna alla negativa energier utanför salen och bara boosta varandras positiva energi. Det ska bli ett riktigt torsdagmyz.

Nä, skojar bara. Vi ska köra som vanligt.

Vi kör ett distanspass med mycket fart 3, ingen egentlig vila och fyra stycken sprintar på hela passet. Det blir bra träning där mycket av effekten ligger i längden, men det blir förhoppningsvis inte jättetufft. Det är ju det jag brukar säga. Och sen blir det som det blir, eftersom jag själv alltid tycker att jag har världens bästa musik – varje gång. Det blir så svårt att hålla sig i skinnet. Egentligen borde jag göra det. Hålla mig i skinnet alltså och kanske mysa lite mer, men vanans makt är stor. Mycket stor.

Det blev jag varse nu i veckan när jag var i London. Det står på gatan – ”look left” eller ”look right”. Hur svårt ska det vara att läsa och göra så? Skitsvårt för mig i alla fall. Simultanmannen. Jag läser ”right”, kollar också höger, MEN, tvångsmässigt av gammal vana (och Televinken) dras blicken sedan till vänster, varje gång, som för att kolla att det inte är nån jäkel som luras. För bilar vet man ju – dom kommer från höger. Från det rätta stället.

Så vi kanske ska fortsätta med att gå emot vanan på torsdag och mysa lite. Det ska definitivt bli trevligt, men om jag någonsin nämner uttrycket ”negativ energi” och ser allvarlig ut, då vet ni att allt inte är som det ska.

Välkomna på torsdagsmyz!

spinning 20110929 distans+

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *