Ändring i schemat på torsdag 22/9

Det är otroligt svårt att köra lugna spinningpass. Det ska då sägas en gång för alla. Min ambition att hålla igångsättningen i fart 3 har grusats. Vissa av er verkar ha kunnat hålla det, men inte alla. Jag har fortfarande styvt 20 minuter i pulszon 5 under passet. Det är inte bra.

Vi kommer att hålla kvar samma pass på torsdag som vi kört två gånger och väntar lite med att lägga in för mycket sprintar, som det stod i schemat. Det är tufft nog som det är nu.

Det är väldigt många som efterfrågat lite mer gammal industrisynth och bett mig sluta förneka min historia. Kan vi säga. Så jag gör en liten ändring och lägger in lite Nizer Ebb. Så blir “alla” ännu gladare. Nitzer Ebb – Isn’t It Funny How Your Body Works.

För den som inte är lika begeistrad i industrisynt är det här en alldeles utmärkt parodi, med alla element närvarande Flight Of The Conchords – Fashion is Danger Den nonchalanta sången, pisktrummorna, allt.

2 thoughts on “Ändring i schemat på torsdag 22/9

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *