Konventpasset testat och klart

Efter torsdagens inhopp på spinningen kan jag konstatera att det här ska nog gå bra. Jag kommer att vara en av fyra spinningledare på Actics konvent om exakt en vecka. Jag ville testa passet innan så att jag inte gick bort mig helt.

Passet blev ungefär som tänkt. Lite för tufft bara.

Fick höra efteråt att folk gick till passet otränade efter sommaren i tron att det skulle “bli lugnt”, för “det är väl fortfarande nån sommarvikarie istället för Johan”. Det var ju inte så. Det blev istället “historiskt jobbigt” och “spykänslor”. 

Välkommen tillbaka säger jag. Ska bli skitkul att köra om en vecka!

Jag har dock gjort om passet till konventet. Det blir lite lättare. Känns som att det blir bättre så. Kanske även bättre för mig. Dum som jag är så ska jag köra en tävling dagen innan. Stockholm Extreme. Det ska bli kul. Vi har ett trevligt lag, så oberoende av vad placeringen blir ska vi kunna ha det bra ute på banan. Vi räknar med att vara ute mellan 16 och 20 timmar, så det är viktigt att ha det bra där ute.

Det kommer i alla fall ge en extra utmaningsdimension till Konventet för min egen del. Som om det skulle behövas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *