Slut på spinningsäsongen vt 2011

I tisdags körde vi det sista spinningpasset för våren. Jag hoppade in istället för Patrik så det var inte min ordinarie tid. I schemat har det stått att jag ska köra hela sommaren också. Men så är det alltså inte. I sommar blir det träning utomhus.

Själv tycker jag att säsongen var bra. Min utmaning ligger som alltid i att göra passen så vettiga att ni vill fortsätta in i april och maj. Jag tycker att vi hade en bra säsong. Tycker att upplägget som vi körde var bra och det så i alla fall ut som om ni alla utvecklades. Ni är som jag sagt tidigare ett mycket ambitiöst gäng som är roligt att köra med.

Vi sätter igång i slutet på augusti igen. Då är det mycket som pekar på att det kan bli lite nya grejer. Återkommer när allt är bekräftat.

Trevlig sommar!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *